21 jan 2016
MIJN WEBSITE MOBIEL MAKEN

Mobiel betalen met PayPal

Zonder cash toch geld op zak: steeds vaker bieden mobiele websites en apps PayPal als betalingswijze. Makkelijk, veilig, goedkoop en geen gehannes. Een rekening bij PayPal openen is gratis en iets met PayPal kopen brengt evenmin aanvullende kosten met zich mee. Misschien denkt u, "hey, maar dit is wel heel erg oud nieuws", toch zijn er nog behoorlijk veel mensen die denken dat PayPal duur en ingewikkeld is.

Met 5 op rij gewonnen awards voor de beste financiële dienst op internet, heeft PayPal in 2013 over de hele wereld 24 miljard euro aan mobiele transacties afgehandeld.

Het wereldwijde online betaalsysteem, ooit bedoeld voor betalingen tussen pda's, is inmiddels in talloze iOS- en Android-apps geïntegreerd. "Een verjaardagskaart versturen, nog even snel bioscoopkaartjes kopen of uw pizza alvast in de trein bestellen en betalen. Het kan allemaal met PayPal", aldus PayPal.

Shopt u online en hebt u de app op uw smartphone geïnstalleerd, dan is het bij het afrekenen alleen nog maar een kwestie van inloggen met e-mailadres en wachtwoord, en betalen. Betaalgegevens invullen hoeft niet. De ins & outs leest u op uw gemak op de website van PayPal. Een rekening openen kan daar ook. Helemaal gratis.

De voordelen op een rijtje:

  • online betalen of geld overmaken, veilig en met minder dan twee vingers;
  • rekening te allen tijde binnen handbereik;
  • saldo online controleren;
  • gratis geld overmaken naar vrienden of familie.

Hebt u een webshop die klanten aanbiedt om met PayPal te betalen, maar die onvoldoende mobielvriendelijk is? Zoekt u hulp bij het mobiel maken van uw bestaande of nieuwe website? Neem vrijblijvend contact met ons op, of lees verder.

MIJN WEBSITE MOBIEL MAKEN
T 06 24 79 34 25
KvK 533 976 22
BTW NL106424713B01
Prijzen exclusief BTW

Persoonsgegevens via deze website verzameld, worden uitsluitend en alleen gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn achtergelaten. Daarmee wordt aan de privacywetgeving voldaan.